Välkommen till Charminda's Smycken, din destination för eleganta smycken som kombinerar stil, kvalitet och prisvärdhet.

Grundat under våren 2022, representerar vi ett ungt och passionerat företag som trots sin relativa ungdom redan har etablerat sig som en pålitlig leverantör av vackra smycken.

Jag som grundat Charminda's Smycken heter Amanda och jag bär med mig en stark vision – att erbjuda varje individ möjligheten att känna sig underbar med hjälp av vackra smycken, utan att det behöver kosta en förmögenhet. Charminda's Smycken är stolt över att erbjuda ett handplockat sortiment av europeiska smycken från pålitliga grossister. Våra kollektioner är fräscha och nyskapande, ofta introducerade för första gången på den svenska marknaden.

Vi sätter kvalitet främst genom att noga välja smycken med material av högsta standard. Nästan alla våra produkter är nickelallergivänliga, vilket ger dig trygghet och tillförlitlighet när du bär våra smycken. 

Vi strävar ständigt efter att förnya och utöka vårt sortiment för att matcha de senaste trenderna och ditt unika personliga uttryck. Charminda's Smycken är mer än bara smycken – det är en möjlighet att uttrycka din stil och självförtroende genom handplockade detaljer.

Vår historia växer och utvecklas, och vi inbjuder dig att vara en del av den resan. Utforska våra kollektioner, fira din personliga stil och låt Charminda's Smycken bli din go-to destination för prisvärda och vackra smycken. Tack för att du är en del av vår gemenskap och håll utkik efter våra spännande nya kollektioner!

Med kärlek och elegans,
Amanda
Grundare, Charminda's Smycken

Upplev Charminda's Smyckens magi genom att följa oss på sociala medier! Utforska vår värld av eleganta smycken och de senaste trenderna genom att följa @charmindas på Instagram och Charmindassmycken på Facebook. Bli en del av vår gemenskap, missa inte våra exklusiva erbjudanden och låt oss inspirera din personliga stil. Tack för att du följer med på vår smyckesresa! 💫💍


Råd

Hur behåller mina smycken sina fina färger?


Undvik att utsätta smyckena för starka rengöringsmedel och förvara inte dem i ett fuktigt rum som till exempel badrummet. Man kan putsa med våtservetter och äkta silversmycken med silverputs som man kan köpa färdigt i butiker.